ESITTELY


Kurssien ohjaaja

MAARIT GEORGIEV

- Hevosten kouluttaja ja showratsastaja -

Rakastuin hevosiin 7-vuotiaana, kun aloitimme perheeni kanssa yhteisen harrastuksen. Myöhemmin jatkoimme perinnettä oman tyttäreni kanssa. Lopulta hankimme oman hevosen, Donskin. 

Donski oli aluksi haastava käsiteltävä. Etsiessäni apua tutustuin puolisooni Vladimir Georgieviin, joka koulutti Donskista turvallisen ja luotettavan ystävän. Vladimirilla on yli 40 vuoden kokemus hevosten kouluttamisesta ja niiden kanssa työskentelystä. Häneltä olen saanut jo 15 vuoden aikana oppia hevosten kouluttamisesta ja etenkin maastakäsittelystä. Lisäksi hän on tutustuttanut minut historiallisten aseiden kanssa ratsastukseen ja opettanut muutamia temppuja.

Koulutimme vuosien ajan yhdessä paljon erilaisia hevosia. Teimme muun muassa nuorten hevosten sisäänratsastusta, ratkoimme ratsastus- ja käytösongelmia, kuten lastausongelmia, sekä järjestimme putoamis- ja maastakäsittelykursseja. Lisäksi esiinnyimme erilaisissa tapahtumissa stunt- ja taitoratsastusesityksissä myös edesmenneen Marcin Machin kanssa. Donskilla oli tärkeä rooli esityksissä, eri kurssien "demohevosena", sekä omana opetusmestarinani aina menehtymiseensä asti.

Nyt haluan keskittyä tarjoamaan ohjausta maastakäsittelyyn ja historiallisten aseiden kanssa ratsastukseen kurssien muodossa.

© Suvililja Photography
© Suvililja Photography

Donskia sydämellisesti muistaen ♥